Ще успее ли Ювентус да си върне славата в Европа?

product_3536

Реал Мадрид – Ювентус

Тази вечер от 21:45 часа тимът на Реал Мадрид приема отбора на Ювентус в мач реванш от полуфиналната фаза на Шампионска лига. Първата среща завърши с изненадваща победа на домакините тогава Ювентус. Резултатът беше два на един в тяхна полза с голове на двамата нападатели Карлос Тевес и Мората, който дойде в Юве именно от Реал М.

Със сигурност обаче реваншът в Мадрид на Сантиаго Бернабеу няма да се развие по същият начин, както миналата седмица във вторник.

И двата тима завършиха наравно в последните си срещи в Испания и Италия. Ювентус направи един на един с отбора на Каляри, докато испанците завършиха два на два с тима на Валенсия и така мечтата за титлата в Ла Лига е голям мираж. Изоставането зад Барса е цели 4 точки, а Старата госпожа спечели титлата в Италия още миналата седмица.

Това със сигурност ще увеличи степента на мотивация в лагера на белите, за които този трофей се явява единствената възможност да спасят сезона. Отборът на Ювентус също има сериозни причини да се бори за място на финала. Бианконерите отдавна не са оставяли значима следа в евротурнирите.

Много ми се иска да видя отбора на Масимилиано Алегри на финал срещу Барселона и именно за това си мисля, че сега е точния момент за финал и евентуална титла тук. Мисля, че италианците ще елиминират Реал Мадрид.

Ще наблюдаваме ли отново италяно-испански мач на финала? Или ще гледаме Ел Класико в най-престижния мач на клубно равнище – финал в Шампионска лига? Ще видим довечера!

Прогноза: 2