Коринтианс – Клуб Тихуана прогноза и пряко предаване – 14.03.2013

Коринтианс – Клуб Тихуана Може да гледатe и да заложите на Коринтианс – Клуб Тихуана на живо в bet365 oт 3:00 ч. на 14-и Март за Копа Либертадорес КОРИНТИАНС – КЛУБ ТИХУАНА 3-0 Коринтианс загубиха гостуването си на Клуб Тихуана с 0-1 в последния мач в група 5 за Копа Либертадорес и сега ги посрещат у дома. Те не се представят особено добре в груповата фаза и освен тази загуба имат реми с-у Сан Хосе и победа над Милионариос. Макар да имат в състава си имена като Пауло Гереро и Пато, бразилиците не са особено убедителни и имат само две

» Read more

Велез Сарсфилд – Каракас (16.02) – прогноза и онлайн предаване

Велез Сарсфилд – Каракас Гледай и заложи на Велез Сарсфилд – Каракас на живо в bet365 00:30 ч. в сряда. Велез Сарсфилд приема венецуелците от Каракас в първия мач от група 4 на Копа Либертадорес за 2011

» Read more

Депортес Толима – Коринтианс (3.02) – прогноза и онлайн предаване

Депортес Толима – Коринтианс Гледай и заложи на Депортес Толима -Коринтианс на живо в bet365 02:00 ч. в четвъртък. Депортес Толима постигна  равен резултат  0:0 в първая мач за Копа Либертадорес в квалификационния мач срещу бразилските гиганти Коринтианс. Този резултат поставя Колумбийците в по добри позиции за класиране в груповата фаза на шампионата.

» Read more

Емелек – Интернасионал -14.04

Емелек – Интернасионал Емелек вече са елиминирани от Копа Либертадорес след 4 загуби от 4 мача, като са вкарли само 2 гола. Това представяне е дори по слабо от предното им участие през 2007 в което те изгубиха 5 от 6-те си мача в групата. Тогава те отново бяха в една група с Интернасионал и загубиха и двете си срещи с тях. 

» Read more

Фламенго – Универсидад Де Чили – 07.04

Фламенго – Универсидад Де Чили В този мач ви предлагам залог за Фламенго макар да не разбирам защо коефициентите за победа на Бразилиците са толкова ниски. Гостите от Чили имат доста по голям опит в този турнир и са добре организирани в защита, като са свикнали да се защитават като за последно като гост.

» Read more

Крузейро – Велез Сарсфилд – 31.03

Крузейро – Велез Сарсфилд В този мач от 7-ма група на Копа Либертадорес отново ще видим старата вражда между Бразилия и Аржентина. В предния мач между двата отбора преди 1.5 месеца Аржентинците надделяха с убедителното 2-0 над останалия с 9 души още преди средата на мача Крузейро.

» Read more