Прогнози за СК 2010 – 01.04.2009

http://prognozitebg.com/LogoZ/Bulgaria.gif България – Кипър http://prognozitebg.com/LogoZ/Cyprus.gif

България излиза за задължителна победа в своя мач. Големият плюс за нашите момчета ще бъде завръщането на Валери Божинов. Всеки един изход различен от домакинската победа ще бъде почти стопроцентов край за нас, така че пътят към втората позиция в „Група 8“ минава точно през Кипър. Мъри Стоилов ще заложи на почти същият състав както в предния двубой, с изключение на 2-3 промени. Залагам на победа за България.

Прогноза : 1 ; Сигурност : 8.5/10

Резултат : България 2 : 0 Кипър

Статус : ПЕЧЕЛИ

http://prognozitebg.com/LogoZ/Italy.gif Италия – ЕЙРЕ http://prognozitebg.com/LogoZ/Ireland.gif

Това е може би вторият най-важен мач за тях. За да ни останат шансове Италия трябва да успее да пребори ирландците. Ако това стане и те ще си осигурят почти със сигурност място на Мондиала през 2010, така че смятам че въпреки няколкото свои проблеми с контузени играчи, те ще надвият преките ни конкуренти. Аз лично очаквам ранен гол на световните шампиони, след което те ще се затворят в своята половина, с нагласата да я запазят суха, за това прогнозирам „ПОД 2.5 Гола“.

Прогноза : ПОД 2.5 Гола ; Сигурност 7.5/10

Резултат : Италия 1 : 1 Ирландия

Статус : ПЕЧЕЛИ

http://prognozitebg.com/LogoZ/France.gif Франция – Литва http://prognozitebg.com/LogoZ/Lithuania.gif

Точно 4 дена след първата им среща петлите ще посрещнат Литва. В събота Франция успяха да се доберат до минималната победа с 0 : 1 с гол на Франк Рибери в 67 мин. Сега ситуацията в тази 7 група е доста завързана, и при евентуална победа на домакините те ще излязат пред Литва, и така с мач по-малко те ще имат възможност да дръпнат напред. От друга страна пък гостите са втори и при тяхно спечелване на двубоя ситуацията за Франция става много лоша, за това най-закономерно ми се струва равенството, но и може „ПОД 2.5 Гола“.

Прогноза : Х ; Сигурност : 6.5/10

Резултат : Франция 1 : 0 Литва

Статус : НЕ ПЕЧЕЛИ