Прогноза за Универсидад Де Чили – Лига Де Кито -15.12

Универсидад Де Чили – Лига Де Кито

Финал на Копа Судамерикана
15 декември, 02:15
на живо в Унибет

Универсидад Де Чили се надява да спечели първия си континентален трофей след като победи в първия мач за финала на Копа Судамерикана.

Възпитаниците  на треньоа Хорхе Сампаоли спечелиха гостуването си с 1-0  и сега се очаква отново да търсят победата като в атака до колоритния Густаво Каналес и младока Едуардо Варгас (наричан новия Алексис Санчез) ще видим и Франсиско кастро на лявото крило.  Не е за подценяване факта че отбора няма загуба в цели 31 мача в тяхното първенство и за тази купа, а по пътя до финала елиминираха Фламенго и Вашку да Гама.

Очакван стартов състав: Herrera; O. Gonzalez, Rojas, Rodriguez, M. Gonzalez; Diaz, Arganuiz, Mena; Vargas, Canales, Castro.

Лига Де Кито се нуждаят от победа с повече от 1 гол понеже правилото за гол навън не важи в този турнир, за да спечелят своята втора купа в рамките на 3 години. Езекиел Гонзалес ще подържа атакуващото дуо аржетнинци Клаудио Биелер и Ернан Баркос който ще трябва да се реваншира за пропуските си в предния мач. Макар че еквадорците има сериозни традиции и не се плашат от финали като този, в последните мачове тяхното представяне е супер неубедително , а бяха налегнати и от сериозни кадрови проблеми като трудно събраха група за първия мач преди седмица.

ПРОГНОЗА: Победа на Универсидад Де Чили с 1.45 в Унибет

ПЕЧЕЛИ : резултат 3-0 за Универсидад Де Чили, 2 гола на Е. Варгас