Милан- Киево -16.10

Милан- Киево Chievo.gif

Очаквам мач с доста голове на Сан Сиро. Милан се нуждае от победата, което си е нормално за всеки техен мач у дома. Треньора Алегри ще заложи на офанзивна игра с формация 4-3-3 с Пато, Ибрахимович и Роналдиньо в атака. Подпомагани от опитните Пирло и Сийдорф зад тях няма да е чудно ако вкарат 2-3 гола ако им тръгне играта.

Те показаха добра форма в последните 2 мача с 2 победи над парма и Дженоа, така че една победа утре ще подкрепи шампионските им амбиции. Липсата на Абиати и Антонини надали ще попречи стига триото в атака да е налице.

Срещу себе си обаче имат тим, чиято сила са гостуванията и до момента е със 100% успех навън срещу домакински отбори като Наполи и Дженоа и двата с по 3-1. Отбора е супер опасен на контраатаки най-често завършвани от вездесъщия Серджо Пелисиер. Очаквам Летящите магарета да затруднят Милан и да вкарат поне някой друг гол ако не се докопат и до повече. Стефано Поли ще ртрябва да се справи без Лучано, Сардо и де Паула, но това вероятно няма да причини промяна на стила им на игра навън.

Прогноза : ДВАТА ОТБОРА ДА ВКАРАТ при коеф 1.90 от BET 365

Сигурност : 7/10

РЕЗУЛТАТ 3-1