Киево – Ливорно 17.04

chievoКиево – Ливорно livorno

Ливорно пътува за Верона днес с ясната мисъл че този мач е един от последните им шансове да се спасят от изпадане. Те смениха треньора с Дженаро Руотоло, но той се препъна още в първия си мач със загуба у дома от Удинезе.

Естествено е той да се надява че ще може да измъкне отбора от дъното в оставащите 5 мача, но честно казано не ми се вярва това да стане.

Победата във Верона си остава твърде имагинерна тъй като освен че отбора не играе кой знае какъв футбол е лишен и от най=важните си играчи за този мач. Контузени са Лукарели, Милионико, Ривас, Пиери, Диниз, Филипини, Еспозито и отличния вратар Рубиньо. Освен тях липсват и наказаните Моцарт и Белуши, което прави повече от половината титуляри на отбора.

Киево са на доста спокойно място в таблицата и се нуждаят само от една победа за да достигнат 40 те точки, които се определят като границата за изпадащите отбори. След отличното си предтсавяне през есента те започнаха да редуват добри игри с тотални провали, а в последните кръгове бяха и обвинени в договорени ремита. Киево за пръв път през сезона получават такъв нисък коефициент за победа от букмейкърите затова и не съм много сигурен че залагащите на сигурно ще получат очакваната победа. Киево се представя доста слабо в последните мачове и записа само няколко хикса. Не съм уверен че те ще се натегнат на 100% и може би трябва да се заложи на по мотивирания тим въпреки многото липсващи играчи. На Киево също ще липсват няколко играчи макар и с не толкова голяма важност.

Прогноза : 2 със -1.5 АХ при коеф 1.65 от BET 365

Сигурност : 6/10

РЕЗУЛТАТ 2-0
28′ [1 – 0] S. Pellisier
88′ [2 – 0] E. Abbruscato