Фламенго – Универсидад Де Чили – 07.04

Фламенго – Универсидад Де Чили

В този мач ви предлагам залог за Фламенго макар да не разбирам защо коефициентите за победа на Бразилиците са толкова ниски. Гостите от Чили имат доста по голям опит в този турнир и са добре организирани в защита, като са свикнали да се защитават като за последно като гост. Все пак и аз като букмейкърите си мисля че Фламенго са по класния отбор и са по добри особено като пред своя публика. Фламенго се нуждае от победа в този мач за да си възвърне първото място в групата, а вече успя д победи и вечния враг на Чилийците Универсидад Католика с убедителното 2-0.

Треньора на Менгао Андраде е притеснен от състоянието на основния си голмайстор Адриано получил лека контузия в събота но вероятно ще го видим на терена. Заедно с Вагнер Лов те са сериозна заплаха за защитата на всеки отбор подкрепяни от опитните халфове Клеберсон и Петкович.  През уикенда треньора даде почивка на някои основни играчи в лесния мач срещу Фрибургензе така че отбора му няма да е твърде уморен.

Универсидад Де Чили започва да се възвръща към добрата си форма след трагичното земетресение което разтресе Сантяго през февруари с реми 2-2 срещу Универсидад Католика и победа над Фламенго с 2-1 преди 20-тина дни.  Определено в този мач и страха на бразилиците от трусовете си каза думата след като те дойдоха на мача само 4 часа преди срещата и отлетяха веднага след нея. Преди нея те дори поискаха тя да бъде отложена.  В последните мачове те взеха 2 драматични победи с 4-2 и 4-3, като в последната те вкараха победен гол в 90 минута чрез Хуан Мануел Оливейра. Очевидно е че защитната им тактика е леко поразклатена в последните мачове и не вярвам те да вземат нещо от Маракана особено след като те нямат победа в Бразилия в последните години.

Прогноза : 1 при коеф 1.55 от UNIBET

Сигурност : 6/10

МАЧЪТ БЕШЕ ОТЛОЖЕН ЗАРАДИ ПРОЛИВНИ ДЪЖДОВЕ