Дженоа – Милан в Серия А прогноза и пряко предаване

 Дженоа – Милан

Може да гледатe и да заложите на Дженоа – Милан на живо в bet365
oт 21:45 ч. на 8-ми Март.

ПЕЧЕЛИ: ДЖЕНОА – МИЛАН 0-2

Дженоа загуби от Рома в неделя и шансовете им срещу Милан, които изгледат доста целеустремени в преследването поне на място в Шампионската лига не изглеждат големи. Само дето предстоящия сериозен мач с Барселона във вторник вероятно е на първо място и може да ги накара да не дадат всичко от себе си а треньора да реши да запази някои играчи.


Според мен треньора им Алегри ще гледа да пести енергията на играчите и ще чака Дженоа да се поуморят преди да нанесе решаващ удар. Факт е че в последните им 3 мача с този съперник те са били реми на полувремето преди да победят в края на мача и шанса това да се случи отново е сериозен.

Все пак не бих бил особено сигурен в крайния изход от двубоя и бих се насочил към малко голове в мача, като отчетем че в последните 6 мача тези съперници са завършвали под 2.5 гола, а Милан са завършвали под 2.5 в последните си 4 мача навън.

ПРОГНОЗА: Под 2.5 гола с коеф. 1.75 в bet365 . Ако сте смели пробвайте и X/2 за HT/FT с коеф. 5.50 в същия букмейкър

За да гледате и да заложите на Дженоа – Милан на живо:

1. Отидете на страницата на bet365

2. Регистрирайте се (безплатно)

3. Изберете залози на живо и след това Unibet TV от менюто в ляво. Изберете Дженоа – Милан от списъка с мачовете с пряко предаване, а може и да заложите на живо!